Våre Tjenester

Vi jobber for både bedrifter, privatkunder og leverer i hele Norge.

Vedlikehold av parkett- og heltregulv

I samarbeid med våre kunder tilpasser vi vedlikehold av deres gulvarealer. Woodcare AS jobber for at tregulvene skal holde seg vakre og slitesterke i år etter år til lavest mulig kostnad for våre kunder. Vedlikeholdsfrekvens tilpasser vi i forhold til en rekke faktorer slike som belasting/ bruk, type overflatebehandlig etc.

Sliping av gulv

I tilfeller hvor parkett- og heltregulv er nedslitt er sliping og ny behandling ofte et godt og prisgunstig alternativ til å skifte til nytt gulv. Ekstra hyggelig er det at dette er bedre for miljøet enn å bytte til nytt! Vi har mange års erfaring innen gulvsliping og kan tilby mange forskjellige typer overflatebehandling som lakk, oljebehandling og pigmentering i uendelig mange fargekombinasjoner. Ved hjelp av moderne maskiner samt riktig bruk sliper vi gulv med minimalt utslipp av støv.

Montering av parkett- og heltregulv

Som alle våre tjenester utfører vi oppdrag til både privat og profesjonelle kunder. Ved valg av nytt gulv er det mange forskjellige ting å ta hensyn til og vi bistår gjerne til å ta gode beslutninger. Woodcare AS har gode innkjøpsavtaler med de fleste leverandører av parkett- og heltregulv på det norske markedet og kan gi gode totalløsninger til våre kunder. Vi har også kunder som kjøper gulv selv og benytter oss til å montere. Vi er fleksible og uavhengige!

Overflatebehandling og montering av interiørplater

Stadig flere ønsker å skape sitt eget utrykk ved å benytte spennende interiørmaterialer. For eksempel har vi levert vegg- og takplater av eikefinèr på en rekke prosjekter. Platene leveres ferdig behandlet i ønsket farge fra oss og ofte i kombinasjon eller kontrast til farge på gulv. Her er det bare fantasien som begrenser og vi bistår gjerne til å finne fantastiske løsninger til våre kunder. Vi kan også levere platene ferdige montert. Enklere blir det ikke!

Rens, behandling og vedlikehold av steingulv

Skifer, granitt, marmor, terrazzo etc må alle vedlikeholdes og beskyttes for holde seg vakre og slitesterke. Også her er det mange valg å ta i forhold til vedlikehold, renhold, produkt og metode. Kontakt oss og vi finner gode løsninger.

Rådgiving og teknisk bistand

Vi i Woodcare AS har alle jobbet mange år med gulv og overflater og har stor kunnskap innen vårt fag. Omfanget av teoretisk kunnskap som trengs for å være dyktige i vårt fag er formidabelt. Vel så viktig er praktisk erfaring samlet gjennom våre hundre tusener utførte arbeidstimer. Vi er stolte håndverkere som gjerne bistår for å finne løsninger våre kunder blir fornøyd med. Involver oss tidlig i ditt prosjekt, det er da vi kan by best på vår erfaring!

Meny